Gastenboek


Gastenboek

34 berichten op 7 pagina's
Margriet Keegstra
25-03-20 08:54:06
Lieve Bianca, wat was het fijn in deze bizarre tijden om een kaartje van jou te krijgen! Het tekent jou, dat je zo betrokken bent bij je klanten. En dat, terwijl het voor jou ook een lastige tijd is nu de salon gesloten is (en het nog wel een poosje kan duren). Deze betrokkenheid, warmte en zorgvuldigheid voel je als je in de stoel ligt bij jou. Je weet waar je het over hebt en weet dit ook goed uit te leggen. Ik ben altijd blij als ik bij je wegkom (en hoop dat nog héél vaak te zijn). Succes de komende tijd en tot ziens!
Demi Kaiser
16-12-19 18:30:10
Bianca werkt erg prettig en denkt hard mee met je probleem. Ik heb een huidbehandeling gehad, bio peeling. Deze behandeling heeft mijn huid verbeterd maar niet het gewenste resultaat. Bianca heeft daarom verder gezocht en dit blijkt hoe professioneel en serieus zij te werkt gaat. Ik raad Bianca zeker aan!

- laagdrempelig-­professioneel-­zorgvuldig-­
Esmeralda van den Hoogen
12-11-19 11:59:12
Ik heb mijn steelwratjes laten verwijderen, wist voordat ik Bianca haar bericht op fb zag niet eens dat het kon. Super blij met het eindresultaat.
Ellen Brinkman
11-11-19 10:33:11
Ik heb een Piura behandeling gehad bij Bianca. Voor het eerst bij een schoonheidsspecialiste geweest. De behandeling was heerlijk. Bianca was professioneel maar ook heel vriendelijk en gezellig. Alles werd goed uitgelegd en ze geeft het gevoel dat ze alle tijd voor je heeft. Ik heb het als heel fijn ervaren.
Gery Kozijn
10-11-19 16:42:25
Via een vriendin bij Bianca gekomen voor mijn nagels. Een vakvrouw en een lief en fijn mens. Voor mijn teennagels een goede anamnese geschreven voor de huisarts omdat die heel erg “ ziek “ (schimmel) waren. De pedicure deed er niets aan!!!
Ook is de planning tot een vakantie heel fijn.
Tonen: 5  10   20