Welkom bij Salon De Groenhorst


Salon De Groenhorst: hét totaal-adres voor schoonheidsbehandelingen, voedingsadvies en kunstnagels!

Of u nu alle dagen extra verzorging wenst of slechts eenmalig voor die ene speciale gelegenheid extra goed voor de dag wilt komen: bij De Groenhorst bent u aan het juiste adres.
In de salon te Emmercompascuum, in de directe omgeving van Emmen, nemen we alle tijd om uw wensen te bespreken. 

In de beautysalon kunt u terecht voor een breed scala aan professionele behandelingen. Denk hierbij aan diverse gelaatsbehandelingen, coagulatie (voor bijvoorbeeld het verwijderen van steelwratjes) massage, harsen of het verven en bijwerken van uw wenkbrauwen, of uitgebreid voedingsadvies. Omdat er doorlopend nieuwe opleidingen en cursussen gevolgd worden, zal dit aanbod van verschillende behandelingen steeds diverser worden.  
Vanaf september 2017, is Salon de Groenhorst depositair van Piura.
Sinds december 2019, is de salon officieel een Piura Exclusive Salon.  

Ook voor voedingsadvies kunt u bij De Groenhorst terecht. Wilt u weten of uw voedinspatroon gezond is? Wilt u verantwoord afvallen? Heeft u bepaalde lichamelijke of psychische klachten? Samen nemen uw voedinspatroon onder de loep en kijken we welke macro- en micronutriciënten u teveel of te weinig binnenkrijgt. 

Behalve voor schoonheidsbehandelingen en voedingsadvies, kunt u ook voor henna brows, kunstnagels, gaatjes schieten en visagiebehandelingen bij De Groenhorst terecht. Tevens ben ik inzetbaar als make-up artist en hairstylist bij professionele fotoshoots.

Om de kwaliteit van mijn behandelingen naar de klant te waarborgen ben ik geregistreerd kernlid van ANBOS en sta ik geregistreerd als professioneel zorgverlener in het VEKTIS register.

In de Portfolio staan enkele voorbeelden van kunstnagels, visagie en schoonheidsbehandelingen voor u klaar.
Heeft u na het bekijken van de site toch nog vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen of volg de salon via Facebook of Instagram.

Tot ziens bij De Groenhorst!